Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Gépkocsivezető - Kispesti Egészségügyi Intézet

A Kispesti Egészségügyi Intézet (1195 Budapest, Ady Endre út 122-124.) gépkocsivezetőt keres határozatlan időre, teljes munkaidőben, közalkalmazotti jogviszonyban, nyugdíjas esetében megbízási szerződéssel.

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, szakképzettséget igazoló bizonyítványok másolata, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás erkölcsi bizonyítvány igényléséről, jogosítvány bemutatása, valamint nyilatkozat arról, hogy a benyújtott pályázatot a pályázatok értékelésében részt vevő személyek megismerhetik.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: B kategóriás jogosítvány, egészségügyi intézményben szerzett tapasztalat, XIX. kerületi lakcím.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Bálint Tamásné intézményüzemeltetési osztályvezető nyújt a 347-5901-es telefonszámon.

Benyújtási határidő:
2017. március 31.

A pályázatok benyújtásának módja:
- postai úton, a pályázatot Budapest Főváros XIX. Kerületi Önkormányzat Kispesti Egészségügyi Intézete címére megküldve,
- elektronikus úton a gondnoksag@euint.kispest.hu email címen,
- személyesen az Ady Endre út 122-124. szám alatt.