PROGRAMAJÁNLÓ  2021. augusztus 24.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

#KISERDŐfeszt

A Kiserdő Egyesület és az Átalakuló Wekerle/Transition Wekerle szervezésében 2021. szeptember 4-5-én a Határ úti Kiserdőben.

kiserdofeszt2021

Gyere velünk a KISERDŐfesztre szeptember első hétvégéjén, 4-én és 5-én a ferencvárosi/Határ úti Kiserdőbe - arra a helyre, amelyet négy éve védelmezünk az útépítéstől!

A fesztiválon az egész várost érintő szakmai beszélgetések, a természethez kapcsolódó élményprogramok és helyi közösségi kezdeményezések megismerése mellett lesz alkalom játékra és szórakozásra, de lesz enni- és innivaló is.

A “Furán Egyetem” programjain a fejekhez szólunk: urbanisztikáról, zöldterületekről, a közlekedésről beszélünk és vitázunk - volt és jelenlegi főépítészekkel, városvezetőkkel, közlekedési, tájépítészeti és erdészeti szakemberekkel, közösségszervezőkkel. Milyen lehetőségeink vannak, hogy élhetőbb környezetet teremtsünk a városban?

Az “Erdő Szíve” programokban a természethez való mélyebb kapcsolódásra adunk lehetőséget: mélyökológiai szemléletű erdei séta, erdőfürdő, erdei játékok és gyógynövényekkel való ismerkedés is van a kínálatban. Mindez egy olyan barátságos, zöld környezetben, egy városi parkerdőben, ami mindössze fél órára van a belvárostól!

A “Kisközösségek Kalandjában” olyan kezdeményezésekkel és emberekkel ismerkedhetsz meg, akik helyi szinten keresnek közös megoldásokat egy zöld, emberi, éltető világ létrehozására. A komposztálástól a hulladékmentes életmódon át a cargo-bringákig sok mindent bemutatunk, de itt találod majd a játékokat, a bábelőadást, a gyerekes-családos programokat is.

Szombat este pedig a Dumaszínház előadásával, fény- és hangfürdővel kapcsolódhatsz ki.

Várunk nagyon sok szeretettel!

Program: https://www.facebook.com/events/1012420015990443

Kiserdő Egyesület
Átalakuló Wekerle/Transition Wekerle