PROGRAMAJÁNLÓ  2014. augusztus 31.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Nyitott Ház

Évek óta hagyomány a KMO Művelődési Házban, hogy minden évad elején tanfolyami nyílt órákat tart az intézmény. A mozgásos, táncos, harcművészeti és egyéb tanfolyamok ezeken a napokon ingyenesen látogathatók. Az idén 6 napos programsorozat célja, hogy a látogatók, a gyerekektől a felnőtteken át az idősebb korosztályig, rátalálhassanak a nekik legmegfelelőbb szabadidős tevékenységekre. 

kmo

A szeptembertől induló új tanfolyamokkal és képzésekkel a Nyitott Ház programsorozat keretén belül itt találkozhatnak először a KMO vendégei. Amennyiben még nem ismeri a kínálatot, vagy nem tudja eldönteni melyik tanfolyamot válassza, akkor most 2014. szeptember 8 és 13-a között, közel 40 foglalkozást próbálhat ki: INGYEN! A jól bevált tanfolyamok mellett számos újdonsággal is kedveskedünk. Lesz női önismereti mesekör, bábos-mozgásos-kézműves komplex babafoglalkozás, anyaregeneráló tréning, deepWork (intenzív zsírégetés), de nem hiányozhatnak a képzések sem. A számítástechnikai alapismeretektől egészen a mediációs technikákig mindenki meggyőződhet arról – költség nélkül – mit nyújtanak ezek a programok.

Hogyan tud részt venni az ingyenes órákon?
Töltse ki a KMO online regisztrációs űrlapját a www.kmo.hu oldalon (online regisztráció: http://eepurl.com/G1qLf), írjon emailt a kmo@kispest.hu címre, vagy hívja a 282-9752-es telefonszámot, illetve személyesen is lehetősége van jelentkezését leadni a KMO Művelődési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.).

KMO