PROGRAMAJÁNLÓ  2015. április 23.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Fúvószenekari találkozó

Dél-pesti Fúvószenekari Találkozót szervez az Obsitos Fúvószenekar 2015. május 30-án Kispesten. 

A KMO Művelődési Házban nyolcadik éve működő Obsitos Fúvószenekar kezdeményezése alapján 2015. május 30-án, szombaton Dél-pesti Fúvószenekari Találkozó lesz Kispesten. A fesztivál különlegessége, hogy három kerületi szabadtéri helyszínen játszanak majd a meghívott zenekarok térzenét, és szórakoztatják a remélhetőleg szépszámú közönséget. A délután és az este folyamán népszerű fúvószenekari műveket, hagyományos katonazenei dallamokat, híres opera- és operettrészleteket, filmzenéket és szólisztikus műveket is hallgathat a közönség.
Vendégünk lesz a Dohnányi Ernő Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara /Pestszentlőrinc/és a Galambos János Zeneiskola Fúvószenekara /Soroksár/ a Kossuth téren, a Kispesti Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara a Kós Károly téren, valamint az Obsitos Fúvószenekar a Városház téren. A közös nagykoncerten pedig egymás után 120 zenész ad műsort a Városház téren 17 órától 19 óráig.
Ilyen jellegű nagyrendezvény még nem volt a kerületünkben, reméljük, kezdeményezésünk elnyeri a kispestiek tetszését. A találkozót a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával tudja megszervezni a KMO Művelődési Ház.

fuvoszenekari-talalkozo-20150530