PROGRAMAJÁNLÓ  2016. május 05.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Városünnep 2016.

A korábbi évek hagyományait követve rendezi meg Kispest Önkormányzata és a KMO Művelődési Ház a Városünnepet 2016. június 12-én, vasárnap 11 órától a Templom téren.

varosunnep2015

Az egész napos családi programot, amely idén a „Szülinapraforgó” nevet kapta, népszerű hazai és külföldi sztárok fellépései mellett számtalan egyedi és érdekes kísérő program teszi még izgalmasabbá a szülinapi eseményt.

A színpadon fellép Rutkai Bori, a Fourtissimo, Kocsis Tibor, Dolhai Attila, Szekeres Adrien, Pál Dénes, Péter Szabó Szilvia, Gáspár Laci, a Supernem, az Ottawan és a Sunny Dance Band, konferál: Kovács Áron.

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

- REGGELI ZENÉS ÉBRESZTŐ
A kerületi Obsitos Fúvószenekar városnéző buszon fúj ébresztőt, így hívja a látogatókat a Templom téri Városünnepre.
- KERÉKCSERE BOX UTCA
A látogatók apraja-nagyja egyaránt kipróbálhatja, hogy milyen ügyes, milyen gyorsan tudja lecserélni egy autó kerekét!
- HAPPYCOPTER SZIMULÁTOR
Nem kell pilóta jogosítvány ahhoz, hogy megvalósíthassuk az álmainkat, és magunk vezessünk egy helikoptert. Sőt, bárhová repülhetünk a Földön a szimulátor segítségével. Eljuthatunk például a franciaországi Nizzába, vagy az amerikai Seattle-be.
- RETRO IKARUSZ BUSZ
Az 1965-ös retro közlekedési eszköz visszarepít bennünket a múltba. Felszállhatunk rá, leülhetünk a régi ülésekbe, megpihenhetünk benne a vásári forgalom közepette és persze szelfizhetünk előtte, vagy benne.
- HOFHERR-DUTRA TRAKTOROK
Megelevenedik a múlt! Újra láthatjuk a hatvan évvel ezelőtt Kispesten gyártott mezőgazdasági gépeket! Egy napra hazajönnek a kispesti Vörös Csillag Traktorgyár által készített traktorok!

TOVÁBBI PROGRAMOK:
Kerékpártörténeti kiállítás, mókajárgányok, mini közlekedési eszközök, mesés akadálypálya, logikai játszópark, babasátor, kézműves játszóház, focigolf, ovis mászófal, művész-sarok graffitizéssel, környezettudatos játékok, ugrálóvár, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás!

Bővebb információ: www.kmo.hu  

varosunnep2016