PROGRAMAJÁNLÓ  2018. január 10.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Bonjour Vazaha

Utazás Madagaszkáron, a baobabfák, makik és kaméleonok földjén - dr. Valiskó Gyöngyi előadására várja az érdeklődőket a kispesti Üllői úti Könyvtár 2018. február 8-án, csütörtökön 17 órától.

„Több mint 30 éve, hogy először elindultam önállóan hátizsákkal világot látni. Először Európában vonattal, stoppal, sólet konzervvel és penészes kenyérrel, néha az állomáson aludtunk, néha a temetőben, mert az mindig csöndes. Abban az időben még nem volt bankkártya, mobiltelefon vagy internet, általában a Lonely Planet volt az egyetlen információforrás, és jó esetben előbb ért haza a képeslap, mint mi magunk. Pár évvel később aztán elkezdtem más földrészeket is bejárni, és azóta gyakorlatilag minden szabadságomat és pénzemet utazásra költöm. Mivel az utóbbi években köszönhetően az internetes információdömpingnek, olcsó repjegyeknek stb. rengetegen turistáskodnak, elkezdtem inkább holt szezonban utazni, inkább az eső vagy az 50 fok, mint hordákban az orosz vagy a kínai turista.” (dr. Valiskó Gyöngyi - maganyosbolyongo.blog.hu)

A rendezvény ingyenes! A programváltozás jogát fenntartjuk! Rendezvényeinken fényképfelvételek készülnek, melyeket honlapunkon, közösségi oldalainkon is megosztunk.
A fszek1901@fszek.hu e-mail címen vagy a 1/281-1163-as telefonszámon jelentkezőknek ülőhelyet biztosítunk.

FSZEK Üllői úti Könyvtár

valisko
(Fotó: Hetesi Anton)