PROGRAMAJÁNLÓ  2018. február 28.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Nyitott könyv-klub – 2018. március 26.

A Nyitott könyv-klub következő találkozója 2018. március 26-án 13 órakor lesz a FSZEK Üllői úti könyvtárában.

konyv-klub-fszek

Ha szeret olvasni, de nem mindig tudja, hogy mi legyen a következő könyv, ha szeretné megbeszélni, megosztani valakivel a történettel kapcsolatos gondolatait, élményeit, akkor ajánljuk Önnek Nyitott könyv-klubunkat. Minden hónap utolsó hétfőjén összegyűlünk és Hegedűs Judit, a Kispest TV szerkesztő–műsorvezetőjének segítségével beszélgetünk az arra a hónapra kiválasztott könyvről.

Következő találkozónkon, 2018. március 26-án, hétfőn, 13 órától Hendrik Groen „Lesz ez még így se” című művéről beszélgetünk. „A 83 és 1/4 éves Hendrik az Alkonypír öregotthon lakója, de ki nem állhatja az öregeket, akik a szőnyegbe tapossák a mézes puszedlit, folyamatosan zsörtölődnek és nyögnek. A napi rutin is az idegeire megy; vacsora után kávé, utána tévé, utána irány az ágy. Az egyhangúságnak Eefje érkezése vet véget, akiben Hendrik felismeri az elszalasztott lehetőséget… Elege lesz hát a nyavalygásból, szeretné, ha még tartogatna számára valamit az élet, ezért néhány bentlakóval megalakítja az Öreg, de még nem halott klubot, és titkos naplót vezet akcióikról. Hogy életkedvüket fenntartsák, kaszinóba, pétanque-bajnokságra, főzőtanfolyamra és tajcsizni járnak, és miközben minden erejükkel azon vannak, hogy az elmúlás a lehető legszórakoztatóbb legyen, néhány nem várt fordulattal is számolniuk kell…” (Forrás: moly.hu, Groen: Lesz ez még így se)

A rendezvény ingyenes! A programváltozás jogát fenntartjuk! Rendezvényeinken fényképfelvételek készülnek, melyeket honlapunkon, közösségi oldalainkon is megosztunk.

FSZEK Üllői úti könyvtár