PROGRAMAJÁNLÓ  2018. október 17.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Hetedik alkalommal is BabaArt

Hetedik alkalommal rendezi meg a babáknak, szüleiknek, továbbá a legkisebbekkel foglalkozó szakma számára a BabaArt programsorozatot 2018. október 28-án és 29-én a KMO.

babaart

A rendezvény célja, hogy a különböző művészeti ágak egy lépéssel közelebb kerüljenek a kicsikhez, megteremtve az első találkozás lehetőségeit. A bábszínházi, a képzőművészeti, irodalmi és a zenei élmények, számos játéklehetőséget, tapasztalatot és a tanulás kezdetét jelentik a kicsik számára. Vasárnap családi programokkal, hétfőn pedig szakmai konferenciával (előadásokkal és workshopokkal) várja a KMO az érdeklődőket.

A rendezvény első napján babaszínház (SZIRMOK - a veszprémi Kabóca Bábszínház előadása), művészeti játszóház és irodalmi vetett ágy (a Móra kiadóval) program várja az érdeklődő családokat.

A BabaArt egy fontos szakmai találkozópont minden évben, egy izgalmas, hömpölygő tapasztalatcsere minden szakember számára. A rendezvény második napján, szakmai konferencia keretén belül találkozhatnak a szakma képviselői: színházak, könyvtárak, művelődési házak, múzeumok szakemberei. Sőt, a bölcsődei, védőnői ellátórendszerben dolgozók, felsőoktatás tanárai és hallgatói, valamint a könyvkiadók képviselői is tapasztalatot cserélhetnek egymással.

A Szakmai konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A lakossági és szakmai programokról bővebb információ:
Csóka Eszter, tel.: 30/855-3146, email: artcsooka@gmail.com  

Jelentkezés a konferenciára online felületünkön: https://bit.ly/2y0jgFo

Web: http://www.kmo.hu/rendezveny/460/
Facebook: https://www.facebook.com/events/493621597782114/

babaart01-20181029

babaart02-20181029