PROGRAMAJÁNLÓ  2018. november 15.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Boldogság nap 2018.

Második alkalommal rendezi meg a Boldogság napot Kispesten a KMO Művelődési Ház november 24-én. Többek között családi koncerttel, különleges előadásokkal, ThétaHealing foglalkozással várják az érdeklődőket, de a számtalan kísérő program is remek kikapcsolódást kínál november utolsó szombatján.

A KMO 2017-ben rendezett első ízben Boldogság napot, mely sikeres fogadtatásra talált a vendégek körében. Így nem lehetett kérdés a folytatás. Mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen keresztül? Mire érdemes leginkább időt és energiát áldozni? Melyik a legboldogabb ország a világon? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a programsorozaton.

- 10 órától az Alma együttes gyerekkoncertjével nyitjuk a programok sorát.

- 14 órától Hackl Mónika: Teremtsük meg a saját boldogságunkat! című meditációs előadásán betekintést enged majd a ThétaHealing világába.

- A II. Boldogság nap programsorozat részeként 15 órától kerül sor Valcsicsák Zoltán (Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnöke) előadására. Sokan Bhutánt a boldogsággal, a sosem volt érintetlen, ideális és harmonikus buddhista királysággal azonosítják. Egy tökéletes himalájai paradicsom, ahol az ember önmagára és lelki békére lelhet. Ráadásul Bhután a világ egyetlen országa, amelynek királya és kormánya – az alkotmányban is deklaráltan – azért dolgozik, hogy a bhutáni emberek boldogok, illetve még boldogabbak legyenek. Az általuk kialakított Bruttó Nemzeti Boldogság koncepció lényege, hogy egy ország fejlődése nem csak anyagi javakban, termelésben és fogyasztásban, azaz nem csak a GDP-mutatóval mérhető. Erről a különleges világról tart novemberben előadást Valcsicsák Zoltán a KMO-ban. Az előadás után kedvezményes könyvárusítás (Álmomban Bhutánban ébredtem c. könyv, www.bhutankonyv.hu) és dedikálás is lesz a szerzővel.

- A nap végén pedig, 17 órától láthatjuk és hallhatjuk Dr. Mérő László tanár úr Az érzelmek logikája című előadását, melyre valamennyi jegy már elfogyott.

A rendezvényt számos kísérő program teszi teljessé. Lesz játszósarok, arcfestés, csuhébaba készítés, kézműves árusok vására és a rendezvény alatt, a programokra érkezők, az Eisberg salátáit is megkóstolhatják!

KMO 

boldogsag-nap2018