PROGRAMAJÁNLÓ  2018. december 05.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Francia sanzonok a Wekerlei Könyvtárban

Az év utolsó nyitvatartási napján, december 17-én 16.00-18.00 óráig különleges programmal, élőzenével, francia sanzonokkal és egy csésze illatos teával várja látogatóit a Wekerlei Könyvtár.

 sanzon

Bernard Huther játékának köszönhetően szívmelengető francia dallamok - Charles Aznavour, Edith Piaf, Sylvie Vartan, Maurice Chevalier, Gilbert Bécaud slágerei - mellett választhatjuk ki ezen a délutánon az olvasnivalót az ünnepi estékre.

Bernard Huther francia zenész, aki 13 éve él Magyarországon. Évtizedek óta, ifjú kora kezdetétől zenél. Fiatalon az Astari nevű zenekart vezetette. Franciaországban számos fellépése volt, híres előadókkal, pl. Yves Montand-nal is játszhatott.

Akinek megtetszik ez az élőzenés délután, vagy aki éppen lemaradt róla, annak jó hír, hogy 2019. év januárjától az előadó vezetésével havonta egyszer, díjtalanul látogatható sanzon estek lesznek a könyvtárban, ahová minden zenekedvelő, kikapcsolódni és táncolni vágyó érdeklődőt szeretettel várnak! Az első alkalom időpontja 2019. január 04., péntek 17.00-18.30 óra lesz. 

WKK