PROGRAMAJÁNLÓ  2019. február 12.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A gyáva

A Nézőművészeti Kft. és a Manna Kulturális Egyesület közös produkciója a XIX. Kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF: Kispest Önkormányzata, a KMO Művelődési Ház és a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága együttműködési megállapodása) jelentős anyagi támogatása mellett kedvezményes belépődíjjal látható március 12-én és április 2-án 18 órakor (március 12-én 15 órakor egy pótelőadás keretében is) a KMO-ban.

agyava

A drogprevenciós színházi előadás kerületi diákoknak (14 éves kortól) és szüleiknek, pedagógusoknak szól elsősorban. Egy fiatal fiú mesél gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról és arról, hogyan kezdett drogozni, s milyen kínlódások árán sikerült leszoknia. S egy apa, aki mindezt végignézi, hallgatja és éli. Zavarba ejtően személyes párbeszédek és belső monológok, humoros és keserű helyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé ékelve. Szereplők: Kovács Krisztián és Scherer Péter Jászai-Mari-díjas színművész.

Az előadás időtartama: egy óra, ezt követően beszélgetés lesz a témáról. Tanácsadó: Surányi Judit addiktológiai konzultáns.

A KMO várja az iskolák mielőbbi jelentkezését a programra!

Az előadáson résztvevők száma korlátozott!

KMO