PROGRAMAJÁNLÓ  2019. október 25.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Segítség! Hisztizik a gyerekem!

Balogh Fruzsina előadása várja az érdeklődőket 2019. november 20-án, szerdán 17 órától a kispesti Üllői úti könyvtárban.

balogh-fruzsina

Hamar eljön az idő, amikor – ha szerencsénk volt – addig nyugodt babánk egyre többször “hisztizik”: kiborul, amiért törött kekszet vett ki a zacskóból, kiakad, amikor érte megyünk az óvodába, néha akár toporzékol, földre veti magát. Ismerős?
Ilyenkor gyakran úgy érezzük: kifogytunk az eszközökből. Nem szeretnénk kiabálással vagy fenyegetőzéssel véget vetni mindennek, de akkor hogyan? Ráadásul a gyerekünk kitörő, heves érzései sokféle érzést kelthetnek bennünk is, amik meggátolnak minket abban, hogy hatékonyan megoldjuk ezeket a zűrös helyzeteket.
Ezen az előadáson nem csak könnyen érthető válaszokat kaphatunk milliónyi kérdésünkre a gyerekünkkel kapcsolatban, de hatékony gyakorlati eszközöket is kínálunk, amiket éles helyzetben bevethetünk. Mi történik ilyenkor a gyermekünk agyában, hogyan szabhatunk szelíden határokat, mi segíthet neki újra napsugaras önmagának lenni, és mihez kezdjünk, saját tehetetlen vagy dühös érzéseinkkel? – mindezekre adunk választ a Kapcsolódó Nevelés eszközeinek segítségével.
Az előadást Balogh Fruzsi, a Kapcsolódó Nevelés oktatója, 2 gyerek anyukája tartja.

A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó / videofelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

A fszek1901@fszek.hu e-mail címen vagy a 1/281-1163-as telefonszámon jelentkezőknek ülőhelyet biztosítunk.
FSZEK Üllői úti Könyvtár
1191 Budapest, Üllői út 255. T: +36-1-281-1163
http://www.facebook.com/fszekulloi
http://www.fszek.hu/ulloi