PROGRAMAJÁNLÓ  2019. november 13.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Adventi készülődés - Közös ajándékcsomagolás

A karácsonyi ünnepvárás jegyében adventi kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket november 30-án 14.00-tól a Wekerlei Kultúrházban.

adventi keszulodes

Az adventi időszak meghittségéhez, az ünnepvárás izgalommal telítődő időszakához szeretnénk programunkkal hozzájárulni, közös koszorúkötésre, lélek- és otthondíszítésre hívjuk látogatóinkat. A készülődéshez – szakmai segítséggel – díszítőtechnikákat és új trendeket lehet elsajátítani, miközben a gyermekeket mézeskalács-sütés és díszítés várja.
A szükséges alapanyagok a helyszínen, kedvezményes áron megvásárolhatók!
A programot 5 éves kortól ajánljuk!

A program támogatója: WEKKA – Wekerlei Kulturális Közhasznú Alapítvány
A belépés díjtalan! 

Izgalmas csomagolási technikákat sajátíthatnak el, valamint kispesti rászoruló gyermekek karácsonyát tehetik szebbé azok, akik november 30-án 14.00 órakor ellátogatnak a Wekerlei Kultúrházba.

szeretettel csomagolva

Közös jótékonykodásra invitáljuk a látogatókat, hogy az adventi időszak ne csak az otthonuk, hanem lelkünk díszbe öltöztetéséről is szóljon. Arra biztatunk mindenkit, hogy programunkra hozzon magával egy maximum cipősdobozban is elférő, 2-14 éveseknek szánt ajándékot, ép, jó állapotban lévő mesekönyvet, játékot, melyet majd a kispesti, rászoruló gyermekeknek adunk át. Az ajándékokat együtt csomagoljuk be, miközben különféle izgalmas tradicionális és újszerű csomagolástechnikákat sajátítunk el.

A programot 6 éves kortól ajánljuk!
A programon kívül ajándékok gyűjtése nem áll módunkban!

A program együttműködő partnere: Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum
A belépés díjtalan!

WKK