PROGRAMAJÁNLÓ  2020. október 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Adventi készülődés - Ajándékgyűjtés és csomagolás

Adventi koszorú, karácsonyi díszek készítése és mézes sütés lesz november november 28-án, szombaton 14.00-18.00-ig a WKK-ban.

adventi-keszulodes

Hagyományos ünnepváró készülődésünk megújult formában igyekszik segíteni az adventi koszorú készítését, az ajtók, ablakok vagy akár az ajándékok díszítését. Az ötletek megvalósításához teret, eszközöket és szakértő segítséget adunk. A gyerekek pedig kipróbálhatják a mézeskalács készítést.
A koszorúkhoz és díszekhez szükséges kellékek és a mézes alapanyaga a helyszínen kedvezményes áron megvásárolható.
A részvételi díjtalan!
Közreműködő partner: WEKKA – Wekerlei Kulturális Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó program:
SZERETETTEL – ajándékgyűjtés és csomagolás kispesti rászoruló gyermekek részére
A Wekerlei Kultúrház ebben az évben is rendez ajándékgyűjtést és izgalmas csomagolási technikákat bemutató foglalkozást, amivel szebbé tehetjük a saját és a rászoruló gyermekek karácsonyát.

A tavalyi gyűjtés sikerén felbuzdulva most újból közös jótékonykodásra invitáljuk látogatóinkat. Arra biztatunk mindenkit, hogy programunkra hozzon magával egy maximum cipős dobozban is elférő, 2-14 éveseknek szánt ajándékot, ép, jó állapotban lévő mesekönyvet, játékot, melyet majd a kispesti, rászoruló gyermekeknek adunk át.
Az ajándékokat együtt csomagoljuk be, miközben újból különféle izgalmas, tradicionális és újszerű csomagolástechnikákat sajátítunk el.
A programon kívül ajándékok gyűjtése nem áll módunkban!
A program együttműködő partnere: Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum
A részvétel díjtalan!

 szeretettel-csomagolva