Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) Kispesti Szervezete

1196 Budapest, Templom tér 8.

Csernyánszky Imréné titkár

Korábban: MSZOSZ Kispesti Területi és Nyugdíjas Alapszervezete

Szervezetünk 30 éve működik Kispesten, az életkor 60-92 év között van, így a programokat is ehhez kell alakítanunk.
Mi szerdán 10-17 óráig és csütörtökön 10-12 óráig vagyunk. Klubjaink közül kedvelt a Csacsogó Klub havonta szerdán, a Kártya és Hobbí klub minden szerdán, Séta klub havonta az első pénteken, Tánc klub minden kedden a Kaszinóban, Torna klub hétfőn a Tichy lajos pályán, csütörtökön a Kaszinóban. Szervezetünk programokat tervez, pl. novemberben a Tropikáriumot néztük meg, a Bazilika orgona muzsikáját hallgattuk és a Csokoládé Múzeumban voltunk.
Az éves programokat a tagság javaslatai alapján állítjuk össze. A tagság értesítése kb. 90 fő esetén már e-mail formában történik, a többieket 5 fő segítő telefonon tájékoztatja. 

Célunk a kulturált kikapcsolódás biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, szeretetben eltöltött szabadidő gondtalan biztosítása. Továbbra is arra törekszünk, hogy ne csak üres percek, napok kitöltésére szolgáló szervezet legyünk, hanem tartalmas, érdeklődést felkeltő programok szervezésével, egymást formálni tudó magatartással érjük el, hogy örömmel jöjjenek közénk tagjaink, és hasznosan töltsék el idejüket.
Megpróbálunk példamutatóan élni, dolgozni, szeretetre, megértésre törekedni.
Nagy súlyt helyezünk az ismeretszerzésre, ismeretek pótlására. Sajnos sok idős embernek élete során nem volt lehetősége valamilyen oknál fogva ismereteket szerezni, ezt szeretnénk mi pótolni. Mindezek figyelembevételével adunk lehetőséget arra, hogy ha bekapcsolódnak életünkbe, pótolják, ha kis részben is, a hiányt.