KÖZLEMÉNYEK  2021. május 08.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Káptalanfüredi Üdülő 2021. nyári működése

A Gazdasági Ellátó Szervezet tájékoztatója a Káptalanfüredi Üdülő 2021. nyári működéséről.

 kaptalanfuredi-tabor

Nyitás 2021. május 20-án, az üdülő 2021. október 3-ig fogad vendégeket.

Szezonbeosztás:

-       Előszezon: 2021. május 20–2021. június 17.

-       Főszezon: 2021. június 18–2021. augusztus 29.

-       Utószezon: 2021. augusztus 30–2021. október 3.

Az operatív törzs döntése alapján az idei szezonban sem fogadunk csoportokat. Csak egyéni helyfoglalásra van lehetőség. Az alábbi rendszabályok maradéktalan betartása a szálláshely igénybevételének alapvető feltétele:

A szálláshelyet igénybe vevő 18. életévét betöltött személy a szállást csak a 60/2021.(II.12.) Korm. rendelet szerinti „védettségi igazolvány” birtokában, ennek a recepción érkezéskor történő felmutatása és adatainak ellenőrzése után foglalhatja el.

A „védettségi igazolvány” kizárólag az azon szereplő azonosítószámú személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával érvényes. 18. életévét még be nem töltött személytől ilyen védettségi igazolás nem elvárt, de – kétség esetén –a személy életkorának igazolására hívható fel. (Személyi igazolvány hiánya esetén útlevél, diákigazolvány vagy jogosítvány elfogadható.)

Ilyen igazolvány hiányában a szállást igénybe venni szándékozó vendég a szállást nem foglalhatja el, a szállásért előre befizetett összeget nem áll módunkba visszatéríteni!

Recepción érintésmentes kézfertőtlenítő használata belépéskor mindenki számára kötelező.

A szobák átadása a vendég számára csak a fertőtlenítő takarítást követően történhet.

A szobákat az érkezés napján 14 órától 17 óráig lehet elfoglalni, a távozás legkésőbbi időpontja 10 óra.

A tábor területén étkeztetést nem szervezünk, nem biztosítunk. A vendégek egyénileg oldhatják meg étkezésüket. Kérjük, vegyék figyelembe a tábor higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabályait.

Vendégeink díjmentesen igénybe vehetik a tábor által bérelt strandot, melynek egész területén kötelesek a vonatkozó házirendet betartani.

Az üdülés ideje alatt, betegség gyanúja esetén a gondnoknak jogában áll a testhőmérséklet ellenőrzése infra-hőmérővel. Lázas vendégnek 2 órán belül, kísérőkkel együtt el kell hagyni a tábor területét.

A tábor vendégei külső vendéget nem fogadhatnak. 

Információk az üdülő honlapjáról szerezhetők: http://kaptalanfured.kispest.hu/

Üdüléssel kapcsolatos kérdésekkel Kisné Ali Judit üdültetési referens kereshető meg a 3474-660-as telefonszámon vagy a kisnejudit@gesz.kispest.hu e-mail-címen.

GESZ