KÖZLEMÉNYEK  2022. március 01.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A 12. számú házi gyermekorvosi körzet felosztása

Tisztelt Kispesti Lakosok!

A 12. számú házi gyermekorvosi körzet felosztásra került öt másik házi gyermekorvosi körzet között 2022. március 1-jétől. Eddig a 12-es körzetet Dr. Csonka Erzsébet és Dr. Földi Katalin látták el az 1193 Budapest, Csokonai utca 1-3. szám alatti rendelőben. Lesznek, akik a lakcímük alapján ugyanebben a rendelőben találják meg új házi gyermekorvosukat. Azonban lesznek olyanok is, akik az 1191 Budapest, Berzsenyi utca 1. illetve Berzsenyi utca 3. szám alatti rendelőhöz fognak tartozni a lakcímük alapján.

A Csokonai utca 1-3. szám alatti rendelőben az új házi gyermekorvosa a 12-es körzetből átkerült pácienseknek Dr. Major Zsuzsanna és Dr. Szánthó András lesz szintén a lakcímük szerinti megosztásban. A Berzsenyi utca 1. és 3. szám alatti rendelőben az új házi gyermekorvosuk Dr. Bozori Ildikó, Dr. Bódi Ildikó és Dr. Győri József lesz.

Azon gyermekes családok, akiket érint a felosztás, az egeszsegugy.kispest.hu oldalon találhatják meg, hogy melyik új házi gyermekorvoshoz tartoznak márciustól és az ott megadott elérhetőségen fel tudják venni az orvossal a kapcsolatot. Más gyermekorvos választására is van lehetőségük. Azonban a gyermekorvosok csak a körzetükhöz tartozó lakcímen élő gyermek felé tartoznak ellátási kötelezettséggel, de megkeresésüket befogadhatják saját belátásuk szerint. Azok vegyék fel a kapcsolatot az új gyermekorvossal sürgősebben, akiknek másfél éves vagy fiatalabb babájuk van, nehogy az oltás elmaradjon.

Ezen a linken tudják elérni Kispest Önkormányzatának Egészségügyi Alapellátásról szóló rendeletében az egész kerületre vonatkozó házi gyermekorvosi címjegyzéket.

Humánszolgáltatási és Szociális Iroda

 varoshaza-dron