KÖZLEMÉNYEK  2022. június 13.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Karrierfejlesztő workshop fogyatékossággal élő fiatalok számára

A Jamba Hungary Alapítvány (bővebb információ: https://jambacareers.hu/rolunk/ )  karrierfejlesztő workshopot tart Kispesten a Forrásház Gondozási Központban megfelelő számú jelentkező esetén. 

Az #énjövőm workshop keretében a résztvevők olyan témákról tanulhatnak, mint az önismeret szerepe a karrierépítésben, hatékony online és offline kommunikáció, tudatos visszajelzés, állásinterjúra felkészülés.

Az workshop egyben egy remek, közösségi program és fejlődési lehetőség fogyatékossággal élő emberek számára. Lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők bizalommal megnyíljanak – egymás előtt is –, miközben interaktív feladatokon keresztül önmagukról tudnak újat tanulni kapcsolatépítés, hatékony kommunikáció, illetve egy állásinterjúra való felkészülés kapcsán.

A workshopról részletesebb tájékoztatást a honlapon talál: https://jambacareers.hu/regisztralt-allaskeresoinknek/

A program megvalósítását a Coca-Cola Magyarország támogatja, így a résztvevők számára teljesen ingyenes, valamint minden résztvevő #énjövőm ajándékcsomagot kap.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésüket ez a lehetőség, most lehet jelentkezni intézményünknél és a megbeszélt részletek után a Jamba Hungary Alapítvány személyes jelenléttel megtartja a résztvevőknek a workshopot. A workshop időpontját a jelentkezések összegzése után fogjuk meghatározni.

Jelentkezési határidő: 2022. július 3.

Jelentkezés a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum munkatársainál:
személyesen: Lakatos Gabriellánál és Ormódi Róbertnél,
e-mailben: allasklub.kispest@gmail.com
telefonon: 06 1 347 0040 

jamba