KÖZLEMÉNYEK  2022. augusztus 22.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispesti Közösségi Költségvetés 2.0 - Szavazásra bocsátott javaslatok 2023 - Lakossági fórumok

Ezúton szeretnék köszönetet mondani azoknak a kispestieknek, akik a nyár elején önkénteseinken vagy egyéb csatornákon keresztül eljuttatták hozzánk a Kispesti Közösségi Költségvetés 2.0 programmal kapcsolatos javaslataikat. A beérkezett javaslatokat szakmai és pénzügyi szempontból megvizsgáltuk. Az egyes javaslatok elbírálásának eredményéről, amennyiben ezt kérte és elérhetőségeit is megadta, idén szakmai választ is küldünk a benyújtónak.
A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos olyan javaslat is érkezett, melyek nem tartoznak helyi önkormányzati hatáskörbe, ezeket eljuttatjuk az illetékes szerveknek további ügyintézésre.
A Kispesti Közösségi Költségvetés 2.0 program részeként most a szavazólap kitöltésével és visszaküldésével arról dönthetnek a kispestiek, hogy az egyes városrészekben mely projekt megvalósítását szeretnék támogatni. Ennek érdekében kérem, hogy városrészenként csak egy fejlesztési tételre szavazzanak. A legtöbb szavazatot kapott javaslatot az önkormányzat 2023-ban megvalósítja. A szavazás eredményéről a Kispest újság novemberi számában részletesen beszámolunk majd.

Gajda Péter
Kispest polgármestere

Határidő: 2022. október 31. 

SZAVAZÓLAP

ONLINE SZAVAZÓLAP 

kozossegi-ktsgvetes2022-lakossagi-forum

kispest-dron