KÖZLEMÉNYEK  2023. március 24.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Éjszakai buszok útvonalának módosítása

Tisztelt Kispestiek!

Az Üllői út Báthory utca–Kisfaludy utca közötti szakaszán előreláthatóan 2023. március 28. és április 20. között vízvezetéket épít a Penta Általános Építőipari Kft.

A munkálatok során a LIDL előtt egy forgalmi sávon lesz a munkaterület, a forgalom 2x1 sávon bonyolódhat. A csomópont kapacitásának biztosítása érdekében az Üllői út–Kisfaludy utca–Simonyi Zsigmond utca kereszteződésében ideiglenesen megszűnik a balra nagyíves kanyarodási lehetőség az Üllői útról a Simonyi Zsigmond utca felé.

Emiatt, az ebben az irányban közlekedő, kanyarodó éjszakai 909-es és 968-as autóbuszok ideiglenesen az Üllői út–Hunyadi utca–József Attila utca–Kisfaludy utca–Simonyi Zsigmond utca útvonalon közlekednek.

Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint. A terelés ideje alatt, 23.45-04.30 közötti időben óránként összesen két autóbusz (egy 909 és egy 968-as) jelenik meg a terelt útvonalon fél óra követéssel.

Kérjük türelmüket és megértésüket a lakosság érdekeit szolgáló biztonságos vízszolgáltatás érdekében végzett munkálatok és a busz útvonalának elterelése miatt okozott kellemetlenségekért.

Zöldprogram Iroda

 busztereles