KÖZLEMÉNYEK  2024. július 11.

A HVB határozatai a helyi népszavazásra benyújtott kérdésekről

A Helyi Választási Bizottság határozatai a helyi népszavazásra benyújtott kérdésekről.

193/2024. (VII. 9.) számú határozat - A Helyi Választási Bizottság a Berényi Tamás Gábor által benyújtott, helyi népszavazásra javasolt, „Ön egyetért azzal, hogy Budapest Főváros XIX. kerületében továbbra is díjmentes legyen a parkolás az összes létező közterületen?” tárgyú kérdés hitelesítését megtagadja.

194/2024. (VII. 9.) számú határozat - A Helyi Választási Bizottság a Berényi Tamás Gábor által benyújtott, helyi népszavazásra javasolt, „Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros 19. kerületében minden önkormányzati tisztviselő (jegyző, polgármester, alpolgármester, képviselő, irodavezető..) ha egy elhibázott döntés vagy cselekedet miatt kárt okoz a kerületnek akkor a saját vagyonával feleljen ezekért?" tárgyú kérdés hitelesítését megtagadja.

195/2024. (VII. 9.) számú határozat - A Helyi Választási Bizottság a Berényi Tamás Gábor által benyújtott, helyi népszavazásra javasolt, „Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros 19. kerületében a lakosság akaratával megegyezően a kerékpárutakat megreformálják?" tárgyú kérdés hitelesítését megtagadja.

196/2024. (VII. 9.) számú határozat - A Helyi Választási Bizottság a Berényi Tamás Gábor által benyújtott, helyi népszavazásra javasolt, „Egyetért-e ön azzal, hogy Budapest Főváros 19 kerületében az elkészült teivek alapján azonnal megkezdjék a Kossuth téri piac újjáépítését?" tárgyú kérdés hitelesítését megtagadja.

 varoshaza-nyar