KÖZLEMÉNYEK  2018. március 23.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Otthonom, Wekerle

Wekerletelep az elmúlt 11 évtizedben, küldetéséhez híven számos családnak adott élhető, szerethető otthont.  Az építők előtti tisztelgésről szól az a felhívásunk, ami szerint  110 napon keresztül olyan régi és új családi képeket vagy egymondatos gondolatokat várunk, melyek tükrözik Wekerletelep bensőséges hangulatát és azt, hogy miért jó itt élni.

otthonom-wekerle

  • Célunk: 110 db fotó, kép és gondolat összegyűjtése, melyből egy nagy közös alkotást készítünk, és októberi rendezvényünkön intézményünkben kiállítjuk.
    A képeket és gondolatokat a WKK facebook oldalán is közzé tesszük 110 napon keresztül.
  • Mit várunk pontosan? Rövid, egymondatos gondolatot vagy családi fotót. Minden beküldőtől maximum 1 mondatot VAGY maximum 2 képet várunk. A fotók ne épületfotók legyenek, hanem az otthon melegségét Wekerle otthonos hangulatát átadó képek!
  • Meddig várjuk? Természetesen 110 napig: április 3-tól július 21-ig
  • Hogyan várjuk? A gondolatokat és a fotókat e-mailben a palyazat.wkk@gmail.com címre kérjük elküldeni. Amennyiben a fotót nem tudja otthonában befotózni vagy szkennelni, a kultúrházban (1192 Bp., Petur u. 7.) szívesen segítünk.

Kérjük a pályázók elérhetőségét is megadni (név, e-mail, telefonszám)

Beküldött anyagával automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy képét vagy gondolatát felhasználhassuk, és közzétehessük az intézmény honlapján és facebook oldalán.

Alkossunk egy közösségi képet Wekerléről!

Wekerlei Kultúrház