KÖZLEMÉNYEK  2018. május 28.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Társadalmi egyeztetés

Kispest Önkormányzata 2015-ben belépett a Polgármesterek Szövetségébe, amellyel egyúttal kötelezettséget is vállaltunk az energiahatékonyság javítására és a megújuló energiaforrások fokozott hasznosítására, továbbá 20%-os mértékű emisszió-csökkentésre saját közigazgatási területünkön a 2020-ig terjedő időszakban.

A célok elérése érdekében a képviselő-testület 2018. április 26-i ülésén döntött a kerületre vonatkozóan cselekvési program, Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP) elkészítéséről.

Regisztráljon e-mailben a varosgazd@kispest.hu címen, hogy az önkormányzat a készülő projekt megismerésére, megvitatására lehetőséget biztosíthasson az Ön számára is. A regisztrálókat várjuk egyrészt a SECAP tervezési fázisában megrendezésre kerülő fórumon, továbbá a kész anyag bemutatásakor, ahol szintén szakemberek bevonásával kerül megvitatásra a projekt.

Célunk, hogy minél szélesebb körben történjen meg a társadalmi egyeztetés és vita, valamint az, hogy - a szemléletformálás nem titkolt céljával - a lakosságot is megszólítsuk és bevonjuk a tervezés folyamatába.

Regisztrációs határidő: 2018. július 30.

A SEAP-felülvizsgálatra, illetve a SECAP készítésére kiírt pályázati eljárás 1. fordulója eredménytelenül zárult, ezért új eljárás indítására volt szükség.
Emiatt a társadalmi egyeztetésre, illetve konzultációra a tervezettnél később, várhatóan szeptember második felében kerül sor.

Kispest Önkormányzata 

varoshaza-altalanos