KÖZLEMÉNYEK  2019. január 17.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Fórum leendő elsősök szüleinek

Tisztelt Szülők!

A XIX. kerületben a leendő elsőosztályos diákok szüleit hívja és várja szülői fórumra 2019. február 6-án 17 órára a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumba Kispest Önkormányzata és a Külső-Pesti Tankerületi Központ.

A fórum résztvevői tájékoztatást kapnak az iskolaérettség kritériumairól, valamint a beiskolázással kapcsolatos jogszabályokról, a beiskolázási eljárásról. A szülői fórumon az intézmények vezetői és a leendő első osztályos tanítók is részt vesznek. A fórum után lehetőség lesz kérdések feltevésére is. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy ez a fórum nem helyettesíti az iskolák óvodások számára szervezett programjait.

A fórumot megnyitja és az óvodákkal kapcsolatosan tájékoztatót tartja Gajda Péter a kerület polgármestere. Az iskolaérettség kritériumairól Molnár Anikóokleveles gyógypedagógus, szakvizsgázott fejlesztő pedagógus a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XIX. kerületi Tagintézményének munkatársa, a beiskolázás jogszabályi hátteréről Bak Ferenc Külső-Pesti Tankerületi Igazgató Úr tart előadást. 

fuzetcsomag