KÖZLEMÉNYEK  2020. február 03.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Közlemény

A városháza vezetése és a többséget biztosító pártok megütközéssel látták Paróczai Anikó képviselő asszony akcióját. Kispest önkormányzatának elmúlt 14 éve a kiegyensúlyozott fejlődésről, gazdálkodásáról szólt, mindent megtettünk azért, hogy a kerület átláthatóan működjön. Ezt figyelembe véve örülnénk, ha az újonnan megválasztott képviselők is a kerület rágalmazása helyett a város további fejlesztésében vennének részt. Ebben továbbra is partnerek vagyunk.

Mindazonáltal sem a polgármesternek, sem pedig a képviselő-testületnek nincsenek jogosítványai és eszközei vagyonosodási vizsgálat lefolytatásához.

Kránitz Krisztián a képviselő-testület által történt kinevezésekor egy veszteséges szervezetet vett át fideszes elődjétől, melyet az utóbbi években nyereségessé tett.

Jelenleg a gazdálkodással foglalkozó önkormányzati cégek, intézmények átvilágítása folyamatban van, az átalakításról és a személyi kérdésekről a vizsgálat lezárulta után dönt a képviselő-testület.

Kispest Önkormányzata

varoshaza-altalanos