HÍREK  2022. július 19.      541
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Táborozott az ifjúsági önkormányzat

A Kispesti Ifjúsági Önkormányzat (KIFÖ) megalakulása, 1997 óta, minden nyáron szervez tagjainak továbbképző tábort. Egy év kihagyás után ismét a Balaton felé vette az irányt a csapat.

kifo-tabor

Soós Máté diákpolgármestertől megtudtuk, a szervezet az egyik legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. Kiemelkedően sok kispesti rendezvény lebonyolításában segíthettek a KIFÖ önkéntesei, valamint a saját szervezésű pályázatuk, a „Mély Tengervilág” is hatalmas sikernek örvendett. Egy ilyen eredményes, munkás év után jól megérdemelt a pihenés – hangsúlyozta a diákpolgármester.

A továbbképző tábor résztvevői minden nap foglalkoztak az ifjúsági önkormányzat és a kerület ügyeivel. Ennek részeként a csapatot meglátogatta Varga Attila alpolgármester, a Humánszolgáltatási és Szociális Irodából Czinder-Gali Zsuzsanna és Udrea Krisztina. Mivel a KIFÖ tagjai egész évben önkéntes munkát végeznek, a tábor négy napja alatt kulturális és szórakoztató programok mellett különböző csapatépítő játékokkal, sportok kipróbálásával színesítették napjaikat, erősítették a különböző iskolák diákjai között kialakult köteléket. A táborozást Kispest Önkormányzata támogatta.