HÍREK  2022. december 14.      466
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Újabb félév ért véget a Szenior Akadémián

A tizenhetedik félév ért véget a Szenior Akadémián, 67-en vehették át a végzést tanúsító oklevelet a keddi utolsó előadáson. Márciusban folytatódik a Milton Friedman Egyetem és az önkormányzat sikeres időskurzusa.

Újabb félév ért véget a Szenior Akadémián
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

Az a szándékunk, hogy minden nehézségünk ellenére ezt a programot folytatjuk a következő évben is, és a huszadikig mindenképpen szeretnék eljutni, hogy majd közösen tudjuk ünnepelni – fogalmazott Kispest polgármestere a Szenior Akadémia félévzáróján. Gajda Péter megköszönte minden hallgatónak, hogy részt vett a programon, majd áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánt mindenkinek.

Az okleveleket Vinczek György alpolgármestertől vehették át „diákok”, aki mindenkinek sok örömteli pillanatot kívánt az ünnepek alatt, azt, hogy a karácsony boldogságban teljen és legyen egy reményteli új évünk.

Dr. Jászberényi József, a Milton Friedman Egyetem felnőttképzéssel foglalkozó igazgatója a kurzus utolsó, Tudatosság és tervzés időskorban című előadásában az időskor két korszakát vette górcső alá. Azt, amikor már kevésbé vagyunk aktívak, de még jól vagyunk, valamint amikor már ápolásra, gondozásra szorulunk.