HÍREK  2023. április 24.      447
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Új szigetelést kapott a Táncsics utcai rendelő

Közel 30 millió forintból újult meg kívülről a Táncsics utcai felnőtt háziorvosi rendelő. Elkészült a homlokzati hőszigetelés és az előtetőt is kicserélték.

Új szigetelést kapott a Táncsics utcai rendelő
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

Tavaly kezdtük el a Táncsics utcai rendelő felújítását, Teknős Ferenc, a körzet képviselője is jelezte, sokan panaszkodtak már, hogy rossz állapotban van az épület, ezért kezdtünk neki – mondta el lapunknak Gajda Péter polgármester, aki Ternyák András alpolgármesterrel, Teknős Ferenc önkormányzati képviselővel, valamint a munkákatokat levezénylő Kispest Kft. ügyvezetőjével, Horváth Gyulával tekintette meg az épületet ma délelőtt.
Közel 30 millió forintból elvégeztük azokat a munkálatokat, amelyek a legtonfosabbak voltak. A külső homlokzat új szigetelést, színezést kapott, az előtető meg lett újítva, a bejárati ajtó is teljesen új. Van még néhány apróság, amit bent ki kell javítanunk, de azt gondolom, hogy már kulturált körülmények között tudnak itt dolgozni a háziorvosok, és azok a betegek is talán nagyobb örömmel jönnek, akik korábban is használták ezt az épületet – tette hozzá a polgármester.

Ebben a rendelőben a homlokzati hőszigetelés készült el, a homlokzati portálok cseréje. Az új elemeknek köszönhetően 30 százalékkal lehetett csökkenteni a fűtési hőenergiát. Ezen kívül többen jelezték, hogy a két előtető a bejáratok előtt beázott, ezek cseréje készült el most – tájékoztatta lapunkat Horváth Gyula, a Kispest Kft. ügyvezetője.