HÍREK  2023. április 25.      463
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Közgyűlést tartott a nyugdíjas szervezet

Új felügyelő bizottsági tagot választott a Kispesti Nyugdíjasok Szociális és Érdekvédelmi Egyesülete (KINYE) hétfői közgyűlésén, melyet a Civil Házban rendeztek. Az eseményen részt vett Varga Attila és Vinczek György alpolgármester, valamint Paróczai Anikó önkormányzati képviselő.

Közgyűlést tartott a nyugdíjas szervezet
A képre kattintva galéria nyílik. (10 kép)

Folyamatosan szervezünk kirándulásokat, kézimunkaszakkört, torna-, és kártyaklubot, valamint zenés-műsoros programokat. Idén a tervek szerint Ópusztaszerre látogatunk majd el autóbusszal, melyet az önkormányzat biztosít számunkra – mondta el lapunknak a közgyűlésen Veresné Mohos Angéla, az egyesület elnöke.

Idén újra pályázatot írtunk ki a civileknek, közel 40 millió forint támogatást nyújtunk a kispesti szervezeteknek. A száz főnél nagyobb létszámú egyesületek számára, a pályázaton kívül, évente egy alkalommal egy belföldi egynapos útra autóbuszt biztosítunk – tájékoztatta lapunkat Vinczek György alpolgármester. Már minden szervezet be is adta az igényt az évi egyszeri utazási kedvezményre – tette hozzá az alpolgármester.

Az összejövetelen megtartották a 2022. évi beszámolót, ismertették a 2023. évi tervezetet, valamint új felügyelő bizottsági tagot választottak Vargáné Hegedűs Magdolna személyében.

Az eseményen Kovács Viola fuvolán működött közre.