HÍREK  2023. május 30.      496
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Félévzáró a Szenior Akadémián

Újabb félév ért véget a Kispesti Szenior Akadémián. A siker miatt a szervezők tervezik, a hallgatók várják az őszi folytatást.

 

Félévzáró a Szenior Akadémián
A képre kattintva galéria nyílik. (42 kép)

Biztos vagyok benne, hogy szeptemberben újabb félév kezdődik majd a Kispesti Szenior Akadémián – ígérte meg köszöntőjében a félév zárásakor és az oklevelek átadásán Gajda Péter polgármester a Városháza dísztermében. Ez alkalommal a 82 legszorgalmasabb hallgató kapott a részvételért oklevelet.

A kispesti akadémia programja olyan, mint egy megbízható „terepjáró, amely járja az útját” rendíthetetlenül. Rendkívül elégedettek vagyunk mi is és a hallgatók is, jó visszajelzéseket kapunk évről évre. Minden évben szívesen hallgatják a résztvevők Kerülő Judit és Semsei Imre előadásait, így ők már biztosan újra meghívást kapnak az ősszel induló újabb félévre – mondta kérdésünkre Jászberényi József, a Milton Friedmann Egyetem (MFE) felnőttképzéssel foglalkozó igazgatója.

Konkrét programja ugyan még nincs a szeptemberben induló képzésnek, de a szeniorok kérésére várhatóan több pszichológiai témájú előadás is lesz a programban. A félév zárásakor az utolsó előadást a hagyományokhoz hűen ismét Jászberényi József tartotta az élet négy szintjének (szellemi, fizikai, lelki és spirituális) működéséről idős korban.