HÍREK  2023. augusztus 28.      619
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Lányfoci a Bicskei-kupáért

Harmadszor rendezték meg az Bicskei Bertalan Kupa kispályás lány labdarúgótornát a Tichy Lajos Sportcentrumban vasárnap.

Lányfoci a Bicskei-kupáért
A képre kattintva galéria nyílik. (14 kép)

A sporteseményt Varga Attila alpolgármester nyitotta meg. Vinczek György alpolgármester, Paróczai Anikó a KOSIE Bizottság elnöke, Bicskei Balázs, a legendás kispesti kapus fia, valamint Szurgent Lajos volt kispesti olimpiai válogatott labdarúgó is megtekintette a mérkőzéseket.

Lehoczki Zoltán, a sportlétesítmény vezetője elmondta lapunknak: a versenyt 10-11 éves leányoknak rendezték, a tornán 7 csapat indult (FTC, UTE, MTK, Astra HFC, Honvéd, Kecskemét, Tatabánya). A győzelmet harmadízben is a ferencvárosi lányok szerezték meg, akik a kupán kívül a Szurgent Lajos által felajánlott focilabdát is megkapták. Második az MTK, harmadik a Kecskemét csapata lett. A további sorrend: 4. Újpest, 5. Honvéd, 6. Tatabánya, 7. Astra Hungary FC. Az önkormányzat jóvoltából senki sem távozott üres kézzel, minden résztvevő kapott ajándékot. A torna legjobb mezőnyjátékosa Péter Ida (MTK), legjobb kapusa Bérces Luca (Újpest) lett.

A díjakat Kertész Csaba sporttanácsnok és Szurgent Lajos adták át.