HÍREK  2023. szeptember 12.      607
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Sikeres volt a Kispesti Olimpia

Ötödik alkalommal rendezte meg a Kispesti Sportközpont az általános iskolák közötti sportversenyeket a Káptalanfüredi Üdülőtáborban szeptember 8-10. között.

Sikeres volt a Kispesti Olimpia
A képre kattintva galéria nyílik. (18 kép)

A háromnapos eseményre 7 iskola 8 csapata jelentkezett, csapatonként 5 fiú és 5 lány vett részt és mérkőzött meg vízibiciklizésben, SAP-ozásban, vízben futásban, úszásban,  tájékozódási futásban, kispályás fociban, célba dobásban, súlypontemelkedésben, medicinlabda hajításban, asztaliteniszben, strandröplabdában, számháborúban és sporttörténeti vetélkedőben – tájékoztatta lapunkat Lehoczki Zoltán, a Kispesti Sportközpont vezetője.

Megtudtuk: a rendezvény lebonyolításában a Kispest Sportegyesület tagjai segítettek a sportközpont munkatársainak. A végig jó hangulatú versenyen az összesített első helyezést és a kupát az Eötvös József Általános Iskola tanulói nyerték, második a Kós Károly Általános Iskola, harmadik a Pannónia Általános Iskola I. csapata lett. További eredmények: 4. Bolyai János Általános Iskola, 5. Pannónia Általános Iskola II. csapata, 6. Reménység Általános iskola, 7. Puskás Ferenc Általános Iskola és Gábor Áron Általános Iskola.

Az eredményhirdetésnél minden gyerek és pedagógus az ónkormányzat által felajánlott ajándékcsomagot kapta meg.