HÍREK  2023. szeptember 26.      610
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Újra karateversenyt rendez a Nego SE

Öt év után rendez rangos karateversenyt a kispesti Nego Kyokushin Karate SE ezúttal a XVIII. kerületi BUD Arénában szombaton. A Honkyokushin – Kispest Kupa, Kyokushin Karate Országos Bajnokság sajtótájékoztatóját ma tartották a Városházán.

Újra karateversenyt rendez a Nego SE
A képre kattintva galéria nyílik. (5 kép)

Ternyák András és Varga Attila alpolgármesterek a támogató és fővédnök önkormányzat nevében köszöntötték a hagyományos versenyt, és sok sikert kívántak a szervezőknek a lebonyolításhoz (az önkormányzat félmillió forinttal támogatja a versenyt).

Sebestény József, a szombati verseny rendezője, Nego SE elnöke a technikai részleteket ismertette: gyerek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, szenior és veterán versenyzőket várnak, előreláthatólag 200-300 karatéka érkezik, Szlovákiából is neveztek. Formagyakorlatokban és küzdelemben (full contact) mérkőznek meg a versenyzők, a fiatalok védőfelszerelésben, a felnőttek lágyék- és sípcsontvédőben küzdenek.

Vidra Zoltán, a Nego SE alapító mestere is megköszönte az önkormányzat támogatását. Elmondta: a Kispest Kupa felkészülési verseny, három héttel megelőzi az országos bajnokságot. Hangsúlyozta, hogy jó családi program lesz, amelyre várnak minden érdeklődőt. 

karate2012