HÍREK  2017. december 19.      1,263
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Karácsonyi műsorral ajándékozták meg a nyugdíjasokat

Operettműsorral köszöntötte az önkormányzat és a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat a kispesti nyugdíjas klubok és nyugdíjas szervezetek tagjait a KMO színháztermében.

Karácsonyi műsorral ajándékozták meg a nyugdíjasokat
A képre kattintva galéria nyílik. (13 kép)

A Segítő Kéz nyugdíjklubjainak tagjai mellett a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubjából, az MSZSZ Kispesti Területi és Nyugdíjas Alapszervezetéből, a Kispesti Nyugdíjasok Szociális és Érdekvédelmi Egyesületéből, a Nyugdíjas Pedagógusok Egyesületéből és a Kispesti Véradók Egyesületéből érkeztek vendégek – mintegy 220-an – az Idősek Karácsonyára.

A kilencedik Idősek Karácsonyának vendégeit Balázs Piroska intézményvezető köszöntötte, majd Gajda Péter polgármester és Burány Sándor országgyűlési képviselő kívánt békés, boldog és áldott ünnepeket mindenkinek. Gajda Péter arról beszélt, reméli, az idős emberek érzik a törődést, hogy önkormányzat nemcsak az adventi időszakban figyel rájuk, hanem a mindennapokban is minden tőle telhetőt megtesz értük.  

Az ünnepi köszöntőket követően a Budapesti Operettszínház két művésze, Teremi Trixi és Virágh József lepte meg a vendégeket Az operettirodalom legszebb gyöngyszemei című műsorukkal.