HÍREK  2018. március 29.      6,403
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Mozi lesz a KÖKI-ben

A tervek szerint jövő nyáron 7 termes mozi nyílik a KÖKI Terminál bevásárlóközpontban.

Mozi lesz a KÖKI-ben
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

Kispest polgármestere a szerdai megbeszélést követően lapunknak elmondta, a kispestiek régi álma válhat valóra 2019 nyarán, amikor elkészül a mozi a KÖKI Terminálban. Már a pláza tervezésekor, majd a 2011-es átadáskor szóba került egy mozi kialakításának lehetősége, de akkor ez elmaradt. Felmérést végeztünk 2017-ben, és abból kiderült, hogy Kispesten és a régióban is nagy igény van a mozira – tudtuk meg Gajda Péterről.

Egész Dél-Pest mozija lesz itt a KÖKI Terminálban, nagyon örülök, hogy végre megvalósul, hiszen óriási várakozás előzi meg – mondta Burány Sándor, Kispest országgyűlési képviselője.

A 7 termes, 1300 főt befogadni képes mozi a tulajdonos cég beruházásában épül, a tervek egy része már elkészült, jövő nyáron meg is nyílhat. Három kisebb terem a második emeleten, négy nagyobb a tetőkerti moziboxban kap helyet az eddigi nyári strandröplabda-, illetve téli korcsolyapálya helyén – tájékoztatta lapunkat Dancs Ágnes igazgatósági tag, hozzátéve, hogy az építkezés semmiféle kényelmetlenséggel nem jár majd a látogatók számára.