HÍREK  2018. október 19.      1,029
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Felújítások a KMO-ban

Belső terek, tető, vizesblokkok újultak meg önkormányzati támogatásból nyár folyamán a KMO Művelődési Házban, az intézmény telephelyeként működő Kispesti Kaszinóban, valamint a Mozgásműhelyben.  

Felújítások a KMO-ban
A képre kattintva galéria nyílik. (8 kép)

Nem csupán az önkormányzati bölcsődék és óvodák felújítására fordítottunk jelentős összeget a nyár folyamán, hanem a KMO és telephelyeinek korábban elmaradt korszerűsítésére is 15 millió forintot költöttünk – mondta el lapunknak Kispest polgármestere a mai bejárás alkalmával a KMO-ban. Gajda Péter hozzátette, ezek az intézményfelújítási munkák a jövőben is folytatódnak majd.

Gábor Ilona intézményvezetőtől megtudtuk, nem csak a programok újultak meg őszre a KMO-ban, hanem a kiszolgáló helyiségek is, ezzel régi adósságát törlesztette a művelődési ház. A Teleki utcai épületben megtörtént a közös helyiségek, a kiállítótér festése, egy földszinti és két emeleti vizesblokk korszerűsítése, a Fő utcai Kispesti Kaszinóban felújították a mosdót, a Szabó Ervin utcai Mozgásműhelyben pedig a lapostetős épületrész szigetelését végezték el. Mindig törekszünk rá, hogy megőrizzük az intézmény újszerű állapotát, hogy jól érezzék magukat nálunk a kispestiek – fogalmazott.