HÍREK  2019. december 19.      1,737
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ajándékok karácsonyra

A Kispesti Szociális Szolgáltató Centrumban a GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. munkatársainak gyűjtéséből összeállított ajándékcsomagokat kapták meg a Családok Átmeneti Otthonában lakó gyerekek kedden.

Ajándékok karácsonyra
A képre kattintva galéria nyílik. (11 kép)

A GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. évek óta visszatérő adományozója a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrumnak. A dolgozók adják össze az adományt, ez nagyon szép gesztus részükről. Mindig más-más célcsoportot ajándékoznak meg, idén a Családok Átmeneti Otthonában lakó családok gyermekei kaptak karácsonyi ajándékot – tudtuk meg Vighné Vincze Erzsébet intézményvezetőtől.

Cégünk, GP Consulting elkötelezett a társadalmi szerepvállalás és a rászorulók támogatása mellett. A korábbi évek hagyományának megfelelően a szociális centrumon keresztül most a családokat támogattuk, hogy szebbé tegyük a karácsonyukat. A gyerekek kívánságainak megfelelően készítettük az ajándékcsomagokat, minden gyerek kívánságát sikerült teljesítenünk – mondta el lapunknak Oláhné Dömötör Erika, aki Dr. Jankó Tamás ügyvezető igazgató megbízásából ezen a rendezvényen jószolgálati nagyköveteként képviselte a társaságot.

Ajándékok karácsonyra
A képre kattintva galéria nyílik. (12 kép)

A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat Csillagok Napközi Otthonának ellátottjait az Artemisz és Hesztia Kiadó vezetője, Tóth Hajnallka, valamint a Magyarországi Vietnámiak Egyesületének kispesti tagjai ajándékozták meg csütörtökön.

Balázs Piroska intézményvezető köszöntőjében Szilágyi Domokos Karácsony című verséből idézett – „ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony” – majd külön köszöntötte az adományozókat. A Csillagok Napközi Otthonának ellátottjai rövid műsorral kedveskedtek a jelenlevőknek, majd átadták ajándékaikat hozzátartozóiknak és a vendégeknek. Az ünnepség végén az adományozók ajándékozták meg a „csillagokat”: a gondozó intézménytől higiéniai csomagot, a vietnámiak egyesületétől édességet, az Artemisz és Hesztia Kiadótól meséskönyvet kaptak.

Vinczek György alpolgármester Márai Sándort idézte: „Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” Azt kívánta a „csillagoknak”, hogy minél több időt töltsenek a családjukkal és együtt éljék meg a csodát.