Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség Egyesület

1195 Bp., Üllői út 283. I.em./5.

Banai Edit Elnök

tel.: 1/281-1190
mobil: 06-20/669-8060
e-mail: info@makasz.hu

www.makasz.hu  
facebook oldalunk: https://www.facebook.com/makaszkartya 

Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség - MAKASZ Kedvezménykártya

Program

Társadalmi szervezet (szakszervezet, kamara, egyesület, szövetség) tagjaként bizonyára örömmel olvassa a #MAKASZ rövid bemutatkozóját. 2003 óta tesszük elérhetővé a MAKASZ kártyával igénybe vehető kedvezményrendszert. Megalakulásunk óta, folyamatosan kerestük azokat a lehetőségeket, kedvezményeket, amelyek előnyt biztosítanak a #MAKASZ kedvezménykártyával rendelkező tagjaink számára. Országos kedvezményrendszerünk és egyben kedvezménykártyánk nemcsak attól értékes, hogy nem mindenki számára - csak a társadalmi szervezetek tagjai számára - elérhető, hanem az országosan elérhető kedvezmények egyedülállóan széles körétől és mértékétől is.

A MAKASZ 12 éve kialakított és dinamikusan fejlődő országos kedvezményrendszere, ma Magyarország legtöbb és legnagyobb számú azonnali kedvezményt nyújtó, országos Kedvezménykártya Programjává vált, amely az elmúlt évek tapasztalatait ötvözve, versenyképes szolgáltatási díjjal, teljes körű kedvezménykártya programot hozott létre.

A MAKASZ Kedvezményrendszer Programja, illetve MAKASZ Kedvezménykártya http://www.makasz.hu/kedvezm%C3%A9nyek (http://www.makasz.hu/tagk%C3%A1rtya - Tagkártya) az élet majd' minden területén biztosít érezhető mértékű, valós kedvezményeket az érvényes MAKASZ kártyával rendelkező jogosultak számára.

Az azonnali készpénz-megtakarítást eredményező kedvezmények rendszere földrajzilag kiterjed Magyarország egész területére, így bátran hívhatjuk rendszerünket országos kedvezménykártyának.

A felhasználási területek a teljesség igénye nélkül az autóvásárlástól az üzemanyag kedvezményig, az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át a mobiltelefon használatig és több mint kétezer egyedi engedményadó hely saját kínálatának kedvezményes igénybevételéig terjednek.

Mottónk: Az országos elérhetőséget nem csak az biztosítja, hogy mindenhol van "valami", hanem az, hogy mindenhonnan hozzáférhetünk a lényeges dolgokhoz!

Elsőkként 12 éve létrehoztuk a http://www.makasz.hu/uploaded_files/files/Tagnyilv%C3%A1ntart%C3%B3r%C3%B3l Komplex Internet alapú Tagnyilvántartó Rendszerünket, amely - opcionális jelleggel - biztonságos, naprakész, személyre szabható tagnyilvántartási rendszer, mely lehetővé teszi a tagdíjbefizetések kezelését is, ezzel is segítve a szervezetek munkáját.

Természetesen az adatkezelési törvények betartásához rendelkezünk adatkezelési nyilvántartási számmal: NAIH 56001-2012, NAIH 56000-2012

Komplex módon alakítottuk ki tagkártya rendszerünket, így a kártyagyártástól kezdve a megszemélyesítésig, zökkenőmentesen működtetjük és üzemeltetjük tagkártya programunkat, folyamatosan fejlesztve és együttműködve a hozzánk csatlakozott szervezetekkel és azok igényeivel.

Erősségeink: Egyedülálló módon, csak a társadalmi szervezetek tagjai vehetik igénybe a MAKASZ kedvezménykártya nyújtotta előnyöket, mely a legnagyobb kedvezmény elve mellett, országos lefedettséget biztosít. Az elmúlt 12 év alatt több szervezet tagkártyaként, azaz egyfajta igazolványként használja a MAKASZ kártyát és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás csomagot, amelyet annak egyedisége miatt tagtoborzásra és tagmegtartásra tud felhasználni. A rendszer lényege nem az, hogy minél többen legyünk, hanem, hogy a hozzánk csatlakozott szervezetek és tagjai a lehető legtöbb azonnali kedvezményhez és ezzel megtakarításhoz juthassanak, hisz a kedvezményt nyújtó cégek nem akarnak országosan árszínvonalat csökkenteni, ezért a nagy méretek inkább hátrányt jelentenének.

Az elmúlt évek munkájának eredményességét bizonyítja, hogy cégünk a legmegbízhatóbb cégek között a Bisnode http://www.makasz.hu/uploaded_files/files/MAKASZ-Bisnode_tanus%C3%ADtv%C3%A1ny.pdf "A" tanúsítványát nyerte el, amelyre a magyar piacon csupán a cégek 7,44 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Cégünk továbbá köztartozásmentes adózó.

További pontos információkért kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat: http://www.makasz.hu/kapcsolat