VELÜNK TÖRTÉNT...  2021. július 12.      624
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Véget ért a Kispesti Jóléti Egyesület programsorozata

A Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft által kiírt pályázaton nem először vesz részt sikeresen civil szervezetünk. A FOF 2020-as elnevezésű projektre összesen 965 000 Ft-ot kapott a Kispesti Jóléti Egyesület (KIJE). A programok nagy részét a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrummal együttműködésben valósítottuk meg.

kije01

A pandémiás helyzet ellenére minden megpályázott programelemet meg tudtunk tartani. A 9 hónapig tartó programok során szerveztünk kamaszcsoportot, autista gyermeket nevelő szülők részére szülőcsoportot. A sajátos nevelési igényű gyermekek dobcsoportba járhattak, vagy a Te nézőpontod? című tévés , fotós ismereteket bemutató, gyakorlatorientált 10 alkalmas szakkörön vehettek részt.

kije02

A sajátos nevelési igényű vagy fogyatékkal élő gyermekek, fiatalok részére pályaválasztást elősegítő módszertani eszközt is készítettünk. A célcsoportunkba tartozó diákok személyre szabott pályaorientáló foglakozásokon, tanácsadásokon vehettek részt. A projektsorozatot vadasparki kirándulással zártuk.

kije03

Szujkó Szilvia elnök
Deákné Császár Gabriella projektmenedzser