VELÜNK TÖRTÉNT...  2021. augusztus 24.      540
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Erzsébet táborban járt a Kispesti Család- és Gyermekjóléti Központ

A Kispesti Család- és Gyermekjóléti Központ pályázatot nyert, melynek jóvoltából 15 gyermek, 2 fő óvodai és iskolai szociális segítővel egy hetet a Balaton északi partján, Zánkán tölthetett. Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervezésében 2021. augusztus 8-13. között, a 8. turnus vendégei voltunk.

Erzsébet táborban járt a Kispesti Család- és Gyermekjóléti Központ
A képre kattintva galéria nyílik. (8 kép)

A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Minden nap színes programokból lehetett válogatni. A szervezők a prevenciós, a tudományos és a digitális ismeretterjesztő programok mellett nagyon sok sportolási lehetőséget is biztosítottak a gyermekek számára. A tábor 6 napja alatt a gyerekeknek alkalmuk nyílt vitorlázni, sárkányhajózni, lézerharcozni, trambulinozni, íjászkodni. Részt vettünk a nagy sportágválasztó napon, illetve a Hősök napján, amelyen a gyerekek megismerkedhettek a honvédők, a mentők, a rendőrök, a tűzoltók, a rendvédelmi szervek munkájával.

A kispesti gyerekek számára a legnagyobb élmény mégis az volt, hogy a tábor ideje alatt az ország minden pontjáról több ezer gyermek érkezett a táborba, akikkel a közös programoknak hála szoros barátságokat kötöttek.

A hazafelé úton a gyerekek már a jövő évi tábort tervezték, bízva abban, hogy a következő nyáron újra részt vehetnek ezen a felejthetetlen élményen.

Turi Lilla óvodai és iskolai szociális segítő