VELÜNK TÖRTÉNT...  2022. április 27.      392
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ilyen volt a tavaszi Wekerlei Garázsvásár Fesztivál

Múlt hétvégén rendeztük meg 14. alkalommal a Wekerlei Garázsvásár Fesztivált. A megújult szervezőcsapat jóvoltából ezúttal már kétnapos volt a rendezvény.

Ilyen volt a tavaszi Wekerlei Garázsvásár Fesztivál
A képre kattintva galéria nyílik. (14 kép)

Szombaton a hagyományos vásár zajlott, szokás szerint kiegészítve pár sétával a Wekerlei Séták szervezetnek köszönhetően. Az egész nap a fejünk felett lógó esőfelhők ellenére, fergetegesen sikerült a rendezvény, soha ennyi látogató nem volt még egyszerre a telepen, a szokásosnál jóval több, 48 helyszín ellenére sem panaszkodott senki arra, hogy hozzá ne jutottak volna el a vásárolni szándékozók.

Vasárnap – a további két séta-téma mellett – úgynevezett „garázsworkshopokon” vehettek részt, akik előre regisztráltak. Ezek keretében wekerlei vállalkozók és alkotók tartottak kiscsoportos wokshopokat a saját udvarukban vagy otthonukban, hogy együtt próbáljanak ki valami újat, és ötleteljenek a résztvevőkkel különböző témákban. Volt itt többféle program, a pizzasütés fortélyaitól kezdve, a füzetmentésen, bútorfestésen vagy az ásványkarkötő fűzésen át egészen a kislakások berendezésére adott tanácsokig, vagy az ismerkedős workshopig. Este egy gyors bortalpalón lehetett levezetni a megmaradt energiákat.

Természetesen ősszel következik a folytatás, figyeljék a közösségi oldalunkat és a honlapot.

a Wekerlei Garázsvásár szervezői