VELÜNK TÖRTÉNT...  2022. július 22.      388
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Művészetterápiás tábor

A Család és Gyermekjóléti Központban kamaszoknak tartottunk Szabadidős és Művészetterápiás tábort 2022.július 4. és 8. között.

Művészetterápiás tábor
A képre kattintva galéria nyílik. (5 kép)

A nap első felében a fiatalok külső helyszínen, mozgásos, szabadtéri programokon vettek részt (strand, bowling, Margit-szigeten bringóhintózás, Kós Károly téren séta és játék, mozi), ebéd után sajátélményű alkotások jöttek létre, különféle eszközökkel, módszerekkel (terménykép, festés, rajzolás, gyöngyfűzés, montázskészítés, stb.) A környezet megismerése és a természet szépségeinek felfedezése érdekében több helyszínen is kvízzel készültünk.

Az alkotások, beszélgetések során lehetőségük nyílt jobban megismerni saját maguk érzéseit, működését, és egymást. A fiatalok nyitottak voltak, szívesen beszélgettek egymással és velünk, örömmel vettek részt a tevékenységekbe, összebarátkoztak, sokat énekeltek, csocsóztak és ugráltak. Nagyon lelkesek voltak, igény merült fel a folytatásra.

Az ebédet és belépőket intézményünk biztosította. A Magyar Élelmiszer Banktól az Édes Száj pályázat által üdítőt és édességet is kaptak a fiatalok.

Csomó Judit és Nagyné Kopányi Szilvia