VELÜNK TÖRTÉNT...  2023. szeptember 29.      438
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A negyedik Európai Sportnapon

Az Európai Sporthét keretében negyedik alkalommal rendeztük meg az Európai Sportnapot szeptember 27-én a Tichy Lajos Sportcentrumban, összevonva a Nyugdíjas Sportnappal.

A negyedik Európai Sportnapon
A képre kattintva galéria nyílik. (9 kép)

A délelőtti programban futás, gyaloglás, jóga, asztalitenisz, kislabdadobás, célba dobás, kapura rúgás és kosárlabdázás szerepelt. Az iskolás résztvevőknek a nemrég átadott pumpapályán rendeztünk ügyességi versenyt.

A rendezvényen részt vett szervezetek: Kispesti Nyugdíjasok Szociális és Érdekvédelmi Egyesülete, Kispest Senior Egészségmegőrző és Sport Egyesület, Kispesti Nordic Walking Senior Club, Kárász István Természetbarát Egyesület, Kispesti Gábor Áron Általános Iskola.

Délután négy kerületi általános iskola részvételével a 3-4. osztályos gyerekek labdarúgó diákolimpiájának őszi fordulóját rendeztük meg. A résztvevő iskolák: Bolyai iskola, Eötvös iskola, Reménység iskola, Vass iskola.

Szintén az Európai Sporthét keretében a kőbányai Kőér utcai sporttelepen található Budapest Beach Arénában rendeztük meg a fővárosi középiskolák strandröplabda versenyét, melyen 17 csapat indult. Kerületünket a Károlyi Gimnázium csapatai képviselték.

Lehoczki Zoltán
Kispesti Sportközpont