VELÜNK TÖRTÉNT...  2018. március 21.      1,005
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Megmondom, mi áll jól!

Egy rendhagyó előadáson vehettek részt azok az olvasóink, akik március 13-án eljöttek a kispesti Üllői úti könyvtárunkba. Ágoston Bettina stylist tartott egy magával ragadó, interaktív előadást arról, hogy mit tehetünk azért, hogy boldogok legyünk, mesélt az alkattípusokról, és arról, hogy kinek mi áll jól.

Megmondom, mi áll jól!
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

(Fotó: Varga Lilla és Getto Márton)

Annak érdekében, hogy jól és boldognak érezzük magunkat, mosolyogjunk sokat (még akkor is, ha ez azzal jár, hogy nevető ráncaink lesznek), hordjunk vidám, színes ruhákat, sportoljunk, próbáljunk meg minden nap mást csinálni, ne mindig a megszokott dolgokat.

Végigvettük a 4 fő alkattípust (alma, körte, homokóra, oszlop), megismertük a jellemzőiket és megtudtuk, hogy ezekre az alkattípusokra milyen ruhákat érdemes felvenni, hogy az a legelőnyösebben mutasson rajtunk.

Az előadáson Bettina segítségére volt négy női és egy férfi könyvtáros, akik vállalták, hogy bemutatják azokat a ruhákat, amiket a stylist választott nekik. A próbák során készültek „előtte” képek, így a közönség is láthatta, hogy az alkatnak megfelelő színes ruhával, kiegészítővel mennyire más lesz az ember. Azzal, hogy kollégákat kértünk fel a ruhák bemutatására az volt a nem titkolt célunk, hogy megmutassuk, nem csak modellalkatú hölgyeket, urakat lehet csinosan, dögösen, esetleg vagányul felöltöztetni, hanem teljesen hétköznapi könyvtárosokat is.

Az előadás végén a közönség lelkes kérdéseire készséges és hasznos válaszokat kaptunk.

Popovics Beatrix könyvtárvezető