VELÜNK TÖRTÉNT...  2018. október 01.      892
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ez történt idén a KISZE életében

Beszámolunk eddigi önkéntes munkánkról, amelyet az egészséges életmód népszerűsítése érdekében végeztünk.

kisze-strandkezilabda

2018 elejétől több kispesti intézménnyel – Wekerlei Kultúrház és Könyvtár, Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat, Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum – kötöttünk együttműködési megállapodást. Eljuttattuk számukra a „MIJA MÓDSZER” ingyenes kiadványunkat, amely az egészséges táplálkozást népszerűsíti, az egészségesebb életmódra és a mozgás örömeire hívja fel a szülők és gyermekek figyelmét. A kiadvány megjelentetését az önkormányzat támogatta, ezúton is köszönet érte.

Idén is folytattuk munkánkat a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat fogyatékkal élő gondozottjaival, koordinációs és készségfejlesztő gyakorlatokkal segítjük mindennapjaikat. Illetve a tavalyi évhez hasonlóan, idén is felkészítettük őket a fogyatékkal élők Óbudai Rehab Atlétika Kupájára, és kislabdahajításban a hölgyeknél harmadik helyezést ért el versenyzőjük, Balázs Ildikó.

Strandkézilabdában idén is megmérettetésre került női csapatunk, több felkészülési tornán, valamint OBT-n és EBT-n vettünk részt, amelyeken szépen helytálltak a lányok, és majdnem bekerültek az országos döntő csoportkörébe, amit Balatonbogláron rendeznek évről-évre.

Kovács István elnök,
XIX. Kerületi Ifjúsági és Szabadidősport Egyesület