VELÜNK TÖRTÉNT...  2018. november 11.      841
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Székesfehérvári kirándulás

A Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum kirándulást szervezett Székesfehérvárra, a Bory-várba 2018. november 7-én.

Elsősorban a kevés jövedelemmel, nyugdíjjal rendelkező, vagy fogyatékos gyermeküket nevelő szülők kaptak meghívást. Számukra a hasonló kirándulás anyagi vonzatai jelentenek problémát, és sokat jelent nekik ez a néhány órás kikapcsolódás is. Az Önkormányzat különbusz biztosításával, illetve aprósüteménnyel, üdítővel járult hozzá az utazáshoz.

kirandulas02

A Bory Jenő által épített vár mindenkit lenyűgözött, mely valóban egy építészeti formákat és méreteket öltő szobrászati műalkotás. A szobrászművész/építész saját tervei és fantáziája alapján 40 éven át építette a várat, a művészi álmait, hitvesi szeretetet előtérbe helyezve.

A nap nagyon kellemesen telt, a 20 fős kis csapat élményekkel feltöltődve tért haza a kirándulásról. Visszafelé Sukoróban töltöttünk el néhány napfényes órát. Az intézmény vezetője, Víghné Vincze Erzsébet látta vendégül a lelkes társaságot egy bográcsban készült paprikás krumplira.

kirandulas03

A résztvevők hálásak a lehetőségért, hogy a kerületi Önkormányzat segített a program megvalósulásában, ez nagy élményt jelentett mindenkinek.

Mester Gyöngyi, Deákné Császár Gabriella szervezők