VELÜNK TÖRTÉNT...  2018. december 07.      750
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Öt napig pingpongoztunk

A Kispest Kupa 2018. asztalitenisz versenysorozatunkat idén is öt napon keresztül bonyolítottuk le november 19-25. között. Nagyszabású sporteseményünknek a Gábor Áron Általános Iskola adott otthont, a Külső-Pesti Tankerületi Központ támogatásával, valamint a XIX. ker. Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Iroda hathatós segítségével tudtuk idén is a már meg szokott színvonalat tartani.

Öt napig pingpongoztunk
A képre kattintva galéria nyílik. (13 kép)

Az ötnapos rendezvényen összesen 150 fő vett részt, amely jól mutatja, hogy a gyerekek a sportolást, azon belül az asztaliteniszt nagyon szeretik, és szükség van hasonló rendezvényekre.

A verseny lebonyolítása kétvereséges 16-os táblán került megrendezésre, valamint az UP és DC kategóriákat csoporttáblán bonyolítottuk le. A rendezvény színvonalát segítette, hogy idén a főtábla jutott gyermekek mellett a vigaszágat is megrendeztük, így a legtöbb gyermek legalább 4-5 mérkőzést játszhatott.

A gyermekeknek rendezett versenynapokra vegyes gyümölcskosarakkal kedveskedtünk a résztvevőknek. Az első három helyezett gyermek kategóriánként az érmeken felül, díjként csokoládét is vihetett haza.

Az elkészült versenyjegyzőkönyveket és fotókat levelem mellé csatolva megküldöm.

Ezúton köszönjük a XIX. ker. Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Iroda, a Külső-Pesti Tankerületi Központ és a Gábor Áron Általános Iskola támogatását a sikeres rendezvény lebonyolításához.

Kerekes Balázs Kispesti Sportközpont
Horváth Tamás Kispest SE asztalitenisz

 EREDMÉNYEK