EGYÉB ÁLLÁSHELYEK   2023. március 08.

Fővárosi Álláskereső Iroda

A Budapest Esély Nonprofit Kft. fenntartásában működő iroda célja, hogy egyedi, komplex és személyre szabott tanácsadó és segítő szolgáltatásokkal erősítse az álláskeresők munkaerőpiaci esélyeit és az adott élethelyzetre reflektálva fejlessze azokat a képességeket, melyek a hosszú távú elhelyezkedéshez szükségesek.

A programba bevont résztvevőkkel egyéni fejlesztési terv készül, ami tartalmazza a személyre szabott szolgáltatásokat. A program során megismerhetik a résztvevők, hogy hol és milyen módszerekkel érdemes állást keresni, hogyan készítsenek önéletrajzot és motivációs levelet. Felkészülhetnek az állásinterjúkra, személyre szabottan kapnak állásajánlásokat, illetve csoportos tréningeken vehetnek részt, elősegítve ezáltal a nyílt munkaerőpiacra való elhelyezkedésüket.

A szolgáltatásokat tapasztalt szakemberek végzik: pszichológusok, munkaerőpiaci tanácsadók/mentorok, trénerek és munkáltatói kapcsolattartó.

Az álláskereső ügyfelek az ingyenes munkaerő-piaci szolgáltatások közül, az egyéni szükségleteiktől függően az alábbiakat tudják igénybe venni:
- munkaerő-piaci mentoráció,
- álláskeresést támogató csoportos foglalkozások,
- pszichológiai (életvezetési) tanácsadás,
- pályaorientáció, pályamódosítási tanácsadás
- személyre szóló állásfeltárás

Az iroda szolgáltatásai részletesen

http://www.pestesely.hu/

esely-allas

esely-logo