Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Hiányzik a világ! – Képek, rajzok, írások a négy fal közül

A Kispesti Kóficok Kerületi Napközis Tábor pályázatot hirdet Hiányzik a világ! azaz „Képek, rajzok, írások a négy fal közül” címmel az alábbiak szerint: Kispesten lakó és/vagy iskolába járó, 6–18 éves kor közötti gyerekek és fiatalok pályázhatnak bármilyen technikával készült alkotással (rajz, festmény, montázs, kollázs, fotó, kisplasztika stb.), illetve maximum 2 oldalas, 4000 karakteres írásművel a megadott témában.

A pályaműveket folyamatosan, 2020. június 15-én 20 óráig várjuk, de a beérkezett pályaművekből előzetes galériát készítünk a napközis tábor FB-oldalára. Így tehát érdemes rendszeresen alkotni és küldeni a műveket.

A pályázati anyagot a karantenpalyazat@gmail.com címre kérjük beküldeni. Egy pályázó több, de technikánként maximum 5 pályaművel pályázhat.
A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályamű címét, a pályázó nevét, a pályázó életkorát, a pályázó iskolájának nevét, címét (abban az esetben, ha nem kispesti iskola), osztályát, a pályázó e-mail-címét (esetleg telefonszámát).

A pályázatokat kispesti művészekből, civilszervezetek képviselőiből és a kispesti közéletben aktív szerepet játszó helyiekből álló zsűri bírálja majd el. A díjazott pályaművekből kiadványt készít Kispest Önkormányzata.

Kategóriák:
- I. korcsoport: 6–10 évesek (idei tanévben alsó tagozatos)
- II. korcsoport: 10–14 évesek (idei tanévben felső tagozatos)
- III. korcsoport: 14–16 évesek (középiskolások)
- IV. korcsoport: 16–18 évesek (középiskolások)
A korcsoportokon belül külön értékeljük, díjazzuk a képzőművészeti és az irodalmi alkotásokat. Kispest Önkormányzata különdíjakat ajánlott fel a legszorgalmasabb, legtermékenyebb alkotónak. Terveink szerint az elkészült pályaművekből kiállítást is rendezünk.

Várjuk a pályaműveket! Tartsatok ki! Egyszer ennek is vége lesz! 

viragzo-meggyfa