PROGRAMAJÁNLÓ  2022. december 15.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Közösségi Karácsony a Wekerlei Kispiacon

Az Átalakuló Wekerle/Transition Wekerle, valamint a KÖZÖS - kávézó és konyha eseménye 2022. december 22-én lesz a Wekerlei Kispiacon.

Töltsünk együtt egy kis időt a Kispiac galériáján, plédekkel, meleg italokkal, és keressük a közös hangot az ünnepi napokban! A befolyó adományokkal idén a Kispesti Tanodát támogatjuk.

Program:

17 órától - Kőszegi Orsi és a Karácsonyi Örömének Kórus, szeretettel vár minden gyermeket és szülőt egy szívmelengető éneklésre, ismert karácsonyi dalokkal. Hangolódjuk együtt!

17.45-től - Babos Eszter Bábos Mesekuckóval várja a gyerekeket. Egy karácsonyi mézes-mázos mesét hoz a gyerekeknek.

18:30-tól - "Betlehem kis falucskában...." - Karácsonyi ráhangolódás Halmos Katával és a Wekerlei Népdalkörrel. Jöjjön mindenki, aki szeret énekelni, szereti a népdalokat és szereti Wekerlét.

A jókedvünkkel melegítsük a teret, de azért érdemes plédet hozni és saját poharat, ha meleg teát vagy forralt bort szeretnétek inni.

A program alatt a KÖZÖS kávézónál forralt borral élénkítjük az estét, a termelők pedig egy kis nassolnivalóval látják el az összejövetelt.

A program idején adományt gyűjtünk a Kispesti Tanodának: kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a Tanoda tevékenységeihez.

A program a Kispesti Önkormányzat támogatásával jön létre, az Átalakuló Wekerle szervezésében.

Átalakuló Wekerle 

kozossegi-karacsony